Model Q

Tegnet af Aarstidernes Arkitekter. 

Stilrent design og fleksibilitet for hele familien. 

Lyst, moderne og praktisk. 

Kan tilpasses til både den lille og den store familie. 

Morgenbadet kan tages i den udvendige brusegård, middagsmaden tilberedes i det praktiske udekøkken og selv en kølig sommer kan nydes indendørs da der er store vinduespartier ud mod naturen.


Husene kan bygges i flere størrelser og kan tilpasses efter familiens behov.
Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.
Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.

Beskrivelse:

Dette hus findes i tre størrelser, der alle kan udbygges og tilpasses efter Jeres ønsker.
Fælles for dem alle, er opbygningen med indgang til entre, praktisk indrettet bad/toilet og depotrum. Stor og lys stue med dejligt køkken og indgang til værelser. I de større modeller er der en sauna og i den største model separat bad til det ene værelse. Alle modellerne har en praktisk hems.


Alle modellerne kan forsynes med overdækket terrasse, udekøkken og udendørs brusegård. Hvis man ønsker det, kan huset også forsynes med ovenlys både på den overdækkede terrasse og i stuen. Hvis det er tilladt i området, kan der etableres terrasse på 1. sal (ovenpå værelserne, med udgang fra hemsen). Disse ekstra faciliteter er ikke med i standardprisen.


Q118
Huset tilbydes til en samlet pris. Der er ingen tillægspakker der er nødvendige for at få et komplet fritidshus hos Høm Fritidshuse. Alt er med i prisen.


   


Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.