Model O117

Dette enestående fritidshus udstråler kvalitet og muligheder. 

Fire værelser, placeret i hvert sit hjørne giver både privatliv og ro og centralt i huset er den store stue med køkkenet med til at give et naturligt centralt samlingspunkt for hele familien.


Store terrassedøre til den ene side og store skydedøre i den anden side åbner huset ud til naturen og omdanner køkkenet til et udekøkken.
De tre af værelserne har diskret adgang til bad/toilet og det ene af værelserne til et stort badeværelse med bruser, kar/spa og sauna. Hems og depotrum er også standard.

Huset kan tilpasses til Jeres ønsker og behov. 

Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.
Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.

Beskrivelse:

Hovedindgangen fører ind til entréen hvor der er adgang til de to af værelserne, samt et mindre bad/toilet. Via en skydedør kommer man ind i den store stue med køkken og i den anden side er der skydedør ind til soveværelset med separat stort badeværelse med en rummelig sauna.
Fra stuen er der adgang til det fjerde værelse.

Udvendig er der adgang til et indbygget depotrum, så haveredskaber og plæneklipper m.m. kan stå beskyttet. Med et par store delvist overdækkede terrasser er der lagt op til fuld udnyttelse af fritiden og til at nyde den omliggende natur.

Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.