Model D102

Dette meget smukke fritidshus er meget efterspurgt. 

Her får I både en stor, dejlig og lys stue på over 30 m2
samt et stort badeværelse med både bruserum, spa og sauna.
De tre værelser er placeret så de ikke deler skillevæg; dermed får I både privatliv og ro når huset er fuldt af gæster. En rummelig hems og et bryggers er der også blevet plads til.

Forkæl jer selv med et rigtigt klassisk Høm Fritidshus i høj kvalitet.


Huset kan tilpasses til Jeres ønsker og behov. 

Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.
Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.
Beskrivelse:

Indgang der ligger i læ og er overdækket fører ind i en et praktisk bryggers. Fra bryggerset er der adgang til soveværelset med eget bad og toilet. Fra bryggerset går man ind i den store stue og har køkkenet lige overfor. Fra stuen er der diskret adgang til de to værelser og mellem de to værelser ligger det store badeværelse med god plads og en sauna.
Der er selvfølgelig hems og et depotrum med adgang fra terrassen. Separat udgang fra køkkenet og udgang fra stuen til terrassen.

Husk at I har rige muligheder for at få indflydelse på udformningen og indretningen af jeres nye fritidshus.
Fortæl os om Jeres drømme, så finder vi helt sikkert en løsning.


Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.