Model A105

En rigtig spændende løsning på et fritidshus der desuden har en størrelse og indretning som gør det velegnet til helårsbolig. 


Alle Høm Fritidshuse er isoleret til helårsbeboelse som standard.

Her er god plads til overnattende gæster. Her er der blevet plads til både et rummeligt soveværelse med eget bad og toilet, en sauna samt et badeværelse med både bruseniche og spa/kar.

Huset kan tilpasses til Jeres ønsker og behov. 

Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.
Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.


Beskrivelse:

Indgang til en central entré hvor man til den ene side går ind i det store soveværelse med eget bad og toilet eller til det dejlige store badeværelse med bruser og spabad eller man går ind i den dejlige lyse stue. Fra stuen har man adgang til køkkenet og de to værelser og gennem dobbeltdøre udgang til en stor terrasse.

Værelserne er med vilje placeret i hvert sit hjørne af huset, så der sikres både privatliv og ro, når I er mange.

Fra terrassen er der adgang til et rummeligt depotrum.


Stort set alle Høm Fritidshuse har en rummelig hems. Drøft mulighederne med os og find den ideelle placering og størrelse til jeres behov.


Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.