Model A082

Et rigtig dejligt fritidshus i fornuftig størrelse. Et klassisk og meget anvendeligt sommerhus. Her er plads til hele familien og desuden overnattende gæster. En dejlig lys stue med udgang til en overdækket terrasse giver mulighed for at nyde de lune sommeraftner og rigtig slappe af fra hverdagens stressende udfordringer.


Huset kan tilpasses til Jeres ønsker og behov. 

Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.


Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.


Beskrivelse:

Indgang gennem en overdækket hoveddør. Fra entréen er der adgang til et dejligt badeværelse med bad og de to værelser med god plads til dobbeltseng eller køjer. Forbi køkkenet med egen udgang og ind i en rummelig stue. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse og udgang til den store overdækkede terrasse. Fra terrassen er der adgang til et lille depotrum. Der er desuden en praktisk hems der giver et par ekstra sovepladser hvis behovet opstår.


Drøft dine ønsker med os – der er mange muligheder for at tilpasse dette fritidshus til netop jeres ønsker.
Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.