Model A065a

Et utroligt charmerende lille fritidshus, der også kan anvendes som kolonihavehus. 


De 65m2 er optimalt udnyttet til sidste kvadratmeter og der er ikke noget overflødigt. Et lyst og dejligt kvalitetshus med overdækket indgang og et praktisk rummeligt depotrum.
Et rigtigt hyggeligt sommerhus til den lille familie eller til det par der bare vil være sig selv og måske lige have plads til et par gæster der overnatter.

Huset kan tilpasses til Jeres ønsker og behov.
Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.
Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.

Beskrivelse:

Dejligt lille og charmerende fritidshus på 65 m2. Overdækket indgang direkte til køkkenet. Fra køkkenet kommer man til en gang midt i huset hvor der er adgang til en lys og åben stue og to rummelige værelser med plads til dobbeltseng eller køjesenge samt til et toilet med badeværelse.

Et nøglefærdigt fritidshus fra Høm betyder at prisen er alt inklusive – ingen dyre tillægspakker for at huset er klart til at bo i. Alt er inkluderet i prisen.


Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.