Model A065

Et fritidshus i en størrelse som også kan bruges som kolonihavehus. Et hus med god udnyttelse af pladsen i forhold til størrelsen. 

Rene linjer og traditionelt opbygget med stue, køkken og bad samt to rummelige værelser og en helt speciel lille ting for denne model – en alkove!
Der er en fuldt overdækket terrasse i denne ene ende af huset – lige udenfor stuen. Terrassen kan laves i den størrelse i ønsker, men overdækningen er fast, da den er en del af taget.
Depotrum til haveredskaber og plæneklipper er inkluderet og der er en god hems.Et rigtig dejligt lille sommerhus på 65 m2 der passer godt til den lille familie eller til parret uden børn, der gerne vil have overnatningsmulighed for et par af vennerne.

Huset kan tilpasses til Jeres ønsker og behov. Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.
Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.
Beskrivelse:

Dejligt lille, men rummeligt fritidshus. Indgang til lille entre med indgang til bad/toilet og et lille, men praktisk køkken. To værelser med plads til dobbeltseng i hver. 19m2 stue med direkte udgang til overdækket terrasse. Depotrum med direkte adgang fra terrassen.

Alt er med i prisen – ingen dyre tillægspakker. I kan flytte lige ind i huset så snart det er færdigt og til den pris der fremgår af prislisten.

Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.