Model Ø086

Dette 86 m2 fritidshus er en nytænkning af det traditionelle længehus. 

Med respekt for de traditionelle værdier har vi skabt et hus der indeholder alle de moderne detaljer, der gør huset velegnet til familien, der vil slappe af i inspirerende omgivelser.

Store vinduespartier i stuen gør den både lys og skaber en tæt kontakt til naturen udenfor.
Huset kan tilpasses til Jeres ønsker og behov. 

Vi bygger huset til JER – vi er ikke låst af faste elementer, men hele huset bygges på stedet. Det giver en høj kvalitet og sikkerhed for solide og stærke fritidsboliger. Individuelle ønsker og løsninger indbygges fuldstændig i den fleksible konstruktion og bliver en naturlig del af husets udtryk.
Vi ønsker at I skal være tilfredse og have glæde af jeres drømmehus i mange år fremover.

Beskrivelse:

Hoveddøren er trukket tilbage fra facaden så der er læ og dermed også overdækning.

Man kommer ind i entréen der går videre i en lille gang hvor der er adgang til de to værelser og bad/toilet. Fra gangen er der åbent ind til stuen og køkkenet og fra stuen er der dør ind til det tredje værelse.
Stuen har store panoramavinduer og en stor skydedør ud til en dejlig terrasse. Der er desuden en separat dør fra den anden side af stuen og ud til en lille overdækket terrasse.
Klik på videoen herover for at se præsentationen af dette hus.

Du kan bestille brochure på dette hus, ved at klikke på bjælken herunder. Det kan være en fordel at sidde og notere, tegne og skitsere på dit kommende drømmehus.