Velkommen til Høm Fritidshuse

Her finder I jeres arkitekttegnede, nøglefærdige sommerhus til den helt rigtige pris!

25.000 byggede huse og 60 års erfaring. Når det kombineres med sidste nye viden og trends, vil det sikre jer det bedste fritidshus i gennemført kvalitet.
Et Høm fritidshus sikrer din investering.

Se oversigten over de forskellige spændende sommerhuse!

Der er så mange spændende muligheder. Både klassiske løsninger og modeller der markerer en ny stil i sommerhuse.

Fritidshus, sommerhus, afslapning, ferie, fritid, afstresning
Et klassisk fritidshus der dækker hele familiens behov for afslapning i både ferie og hverdag

Bemærk især, at mange af de faciliteter du andre steder skal betale ekstra for, ER IBEREGNET vores priser! Det kan betyde en meget stor forskel i den samlede pris for dig.

Kontakt os enten via formularen her på siden eller ring eller send en besked til os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre dig en god oplevelse og et hus du vil kunne leve og trives i.

Bestil brochurer på dit sommerhus!


Se sommerhusmodellerne i vores brochurer og glæd dig over arkitekternes overbevisende streger og unikke detaljer. Du også meget velkommen til at besøge et af vores sommerhuse og her opleve den høje kvalitet, der kendetegner et HØM FRITIDSHUS.

Beslutter du dig for at investere i et af vore sommerhuse, kan du glæde dig over tryghed og seriøsitet under hele byggeprocessen.

Mange års erfaring og vores fast tilknyttede håndværkere er din garanti for, at byggeriet glider ubesværet, og at dit hus bliver leveret til tiden.

Bemærk at vi oplyser modelbetegnelser på vores sommerhuse i reelle bebyggede kvadratmeter. Overdækkede terrasser og hemse oplyser vi som særskilte arealer.

Du har selv stor indflydelse på, hvordan dit drømmehus skal se ud. Sammen med vores dygtige arkitekter kan du selv være med til at indrette og designe dit nye hus fra HØM FRITIDSHUSE.

Sommerhuse fra HØM FRITIDSHUSE er isolerede til helårsbrug. Det giver dig en stor udnyttelsesværdi her og nu, og det giver dig mulighed for at benytte sommerhuset som helårsbolig, når I er klar til det.

Vores huse er ofte bedre isoleret end gældende lovkrav, idet isoleringstykkelserne i vores standard konstruktioner ligger over de gældende mindste krav.